Akdeniz Belediyesi, sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Tarih: 30 Haziran 2021 Çarşamba 17:58

Mersin’de 1-3 Temmuz tarihleri arasında, Akdeniz Belediyesi’nin katkıları ile sokak hayvanları yararına kermes düzenlenecek.

Mersin'de Akdeniz Belediyesi'nin katkılarıyla, tüm geliri sokak hayvanlarnın barınma, beslenme ve tedavisinde kullanılmak üzere kermes düzenlenecek.

1-3 Temmuz tarihleri arasında, eski lunapark alanı üzerindeki millet bahçesinde organize edilecek olan kermese ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Gültak, "Göreve geldiğimizden bu yana can dostlarımız için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için canhıraş çalışıyoruz. Pandemi önlemleri nedeniyle zor günler yaşayan sokak hayvanları için mama, yem ve su desteğimizi sürdürüyoruz. Şüphesiz ki bu pandemi sürecinin ardından da onlara olan desteğimiz artarak devam edecektir" dedi.

"CAN DOSTLARIMIZ İÇİN HİZMETLERİMİZ SÜRECEK"
Sokakta yaşayan canlara karşı göstermiş oldukları duyarlılık ile örnek olmayı sürdüreceklerini dile getiren Başkan Gültak, "Sokakta yaşayan canların barınabilmesi için ayrıca kulübe yuvalar da yapıyoruz. Teknik birimler sahası marangozluk atölyesi ekipleri; son aylarda yüzlerce kulübe imal etti. Adanalıoğlu sahilini mesken tutan onlarca köpek için, toplam 100 metrekarelik bir alanda ve 5 padokun bulunduğu, yaklaşık 20 köpeğin barınıp beslenebileceği korunaklı ve sağlam bir mekân da yapmıştık. Bu hizmetlerimiz de sürecek" diye konuştu.


Etiket: mersin, akdenizbelediyesi, mustafagültak, sokakhayvanları, kermes, mersinhaber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA