7 aydır aranıyordu jandarmadan kaçamadı

Tarih: 30 Ağustos 2024 Cuma 13:13

Mersin’in Tarsus ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 aydır aranan bir kişi jandarma tarafından sakladığı gizli bölmede yakalandı.

 Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.  Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı çalışmalar sonucunda Tarsus ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 7 aydır aranan bir şahsın saklandığı adresi tespit etti. Jandarma ekipleri, düzenlediği operasyon ile aranan suçluyu evindeki gizli bölmede kıskıvrak yakaladı.
Operasyon düzenlenen adreste arama yapan Jandarma ekipleri, 1 adet ruhsatsız tabanca, 51 adet tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği, 3 adet şarjör, 57 adet av tüfeği kartuşu ile 1 adet bıçak ele geçirerek el koydu.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA