Ulusan Mersin’de incelemelerde bulundu

Tarih: 16 Ağustos 2024 Cuma 12:36

Mersin’e gelerek Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, incelemelerde bulunarak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte ilk olarak Tarsus Kitap Kafe Deneyap Teknoloji Atölyesi ve Tarsus Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.
Ulusan daha sonra sırasıyla Yenişehir Gençlik Merkezi, Toroslar Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı ilk ve tek olma özelliğine sahip Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi, Silifke Gençlik Merkezi, Mut Gençlik Merkezi ve son olarak Silifke Kapızlı da bulunan Akkum, Yıldırım Beyazıt, Maliye, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy ve Altuğ Verdi Gençlik kamplarında incelemelerde bulunarak 81 il geneli Mavi deniz kamplarina gelen gençlerle bir araya geldi.
Kısa sürede yapımları tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulan Gençlik Merkezlerinin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Ulusan şunları söyledi, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz bünyesinde Faaliyetlerini sürdüren Genclik Merkezlerimiz ve Gençlik Kamplarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmaları İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte yerinde inceledik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin, hayallerine ulaşmalarını sağlamak adına devletimizin suduğu imkanları onlar için daha cazip ve çekici hale getirmek için ülke genelinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ayrıca Mersin Merkez ve taşra da yapımları tamamlanarak gençlerimizin hizmetine sunulan gençlik merkezlerimizi ziyaret ettik. Bu eserlerin Mersin’e kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Osman Aşkın Bak'a, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz sayın Enes Efendioğlu’na, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, Gençlik yatırımlarımızın tum mersinlilere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, yaptığı inceleme ve ziyaretlerin ardından Mersin’den ayrıldı.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA