MİT ve Jandarmadan operasyon: 2 gözaltın

Tarih: 27 Şubat 2024 Salı 12:18

MİT ve Jandarma ekipleri tarafından yürütülen müşterek araştırmalarda PKK/ YPG terör örgüt üyesi iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

MİT Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar sonucunda; PKK/ YPG terör örgütünün patlayıcı madde biriminde faaliyet yürüten ve yasadışı yollarla Türkiye’ye giriş yapan 1 teröristin Mersin’e geldiği belirlendi.
Jandarma ve MİT tarafından takibe alınan teröristin Tarsus ilçesinde örgütün Haseke yapılanmasında faaliyet yürüten başka bir terörist ile bağlantılı olduğu ve eylem arayışında olduklarının tespiti üzerine operasyon için harekete geçen Jandarma ekipleri Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen operasyon ile 2 teröristi kıskıvrak yakaladı. Yakalanan örgüt mensupları gözaltına alınarak Mersin İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.


Etiket: mersin, jandarma, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA