Tat, gazetecileri ev sahibi yapacak

Tarih: 31 Ocak 2024 Çarşamba 16:58

Tarsus Medya Mensupları Derneği’ni (MEDYAD) ziyaret eden Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, kazanması halinde gazetecilerin ev sahibi olması için basın sitesi inşa edeceğini söyledi.

Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İlker Uyar ve Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, kısa adı MEDYAD olan Basın Merkezi'ni ziyaret ederek gazetecilerle biraraya geldi. MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan ve gazetecilerle bir süre sohbet eden cumhur ittifakı heyeti 31 Mart mahalli idareler seçimlerine hazır olduklarını belirtti.

BASIN SİTESİNİ GAZETECİLERE KAZANDIRACAĞIZ

Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, "Gazeteci arkadaşlarımızın zor bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Yıllardır gecesini gündüzüne katarak çalışan ve buna rağmen bir ev sahibi bile olamayan arkadaşlarımızın bu hasretine son vereceğiz.Tarsus bizi yetkilendirdiği takdirde cefakar medya mensupları için basın sitesi inşaa edeceğiz" dedi.

Ziyaret sonrasında Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Fatih Yıldırım, İlker Uyar ve Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat'a cemiyetin hediyesini takdim etti.


Etiket: mersin, tarsus,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA