Jandarmandan operasyon: 2 gözaltı

Tarih: 29 Aralık 2023 Cuma 14:09

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara kaçakçılığı ve sahte alkol ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonlarda 2 şüpheliyi yakaladı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarsus ilçesinde 1 şüphelinin kaçak sigara ve makaron ticareti, Gülnar ilçesinde ise 1 şüphelinin sahte alkol üretimi ve ticareti yaptığını tespit etti. Bunun üzerine Jandarma ekipleri şüpheli şahısları yakalamak ve sahte alkol ile kaçak makaronlara el koymak amacıyla operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma tarafından yapılan aramalarda 80.000 adet boş makaron, 17.000 adet satışa hazır hale getirilmiş dolu makaron, 70 kilogram tütün, 128 adet elektronik sigara likiti ile 325 litre sahte alkollü içkiye el kondu.
Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA