135 araç sürücüsüne 548 bin lira ceza

Tarih: 25 Aralık 2023 Pazartesi 11:08

Mersin’in Tarsus ilçesinde trafik ekipleri 3 üç ay içerisinde yüksek ses ve gürültü çıkaran araçlar üzerine yapılan uygulama ve denetimlerde, 135 araç ve sürücüsüne 548 bin 640 lira idari para cezası uygulanarak, 18 araçta trafikten men edildi.

 

Mersin'in Tarsus ilçesinde trafik ekiperinin yüksek ses ve gürültü çıkaran araçlara yönelik denetimler hız kesmeden devam ediyor. 
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlilerince son 3 üç ay içerisinde yüksek ses ve gürültü çıkaran araçlar üzerine yapılan uygulama ve denetimlerde, 135 araç ve sürücüsüne 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerinden 548 bin 640 lira idari para cezası uygulanarak, 18 araçta trafikten men edildi.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri tarafından, ilçe genelinde meydana gelen trafik kazalarının azaltılması, halkın rahat, huzur ve sükununun sağlanması ve trafik güvenliği açısından, yüksek ses ve gürültü çıkaran araç ve sürücüleri başta olmak üzere diğer tüm yol kullanıcıları üzerinde yapılan denetimlere hız kesmeden devam edileceği bildirildi.


Etiket: mersin, polis, trafik,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA