Mersin polisinden terör örgütüne operasyon

Tarih: 31 Ekim 2023 Salı 14:55

Mersin’de polisin terör örgütüne yönelik yaptığı operasyonda 4 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 
Mersin Emniyet Müdürülüğü, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyonla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Yapılan açıklama da; "Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; PKK/KCK Terör örgütünün Gençlik Yapılanmasında DGH Mersin Gençlik Sorumlusu olduğu değerlendirilen M.K ve Sosyal medya üzerinden herkese açık bir şekilde yayınladıkları görsellerde/yazılarda PKK/KCK terör örgütünü ve terör örgütü mensuplarını sahiplenici/benimseyici ve yüceltici şekilde paylaşımlarda bulundukları tespit edilen N.B, A.G ve U.T. olmak üzere toplam 4 şahsa yönelik operasyonel çalışma yapılmış, günü tamamlanan işlemlerinin ardından 4 şahıs sevk edildiği Adli Makamlarca; U. T. hakkında Adli Kontrol kararı verilmiş, M. K., N.B. ve A. G. hakkında ise tutuklama kararı verilmiştir" denildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA