Toroslar’a yeni bir kültür ve taziye evi

Tarih: 13 Ekim 2023 Cuma 15:34

Mersin’in Toroslar ilçesinde belediye tarafından Mevlana Mahallesi’ne yeni bir kültür ve taziye evi yapılırken, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Mersin’in merkez İlçesi Toroslar Belediyesinin Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirdiği Kültür ve Taziye Evi’nin yapım çalışmalarında sona gelindi. Taziye Evi’nin yanında bulunan mevcut park yeri ise yapılan peyzaj çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuştu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mahalle Muhtarı Murat Yıldırak ve teknik ekibiyle birlikte Kültür ve Taziye Evi’ni ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi ve ekibinden bilgiler aldı.

Mevlana Mahallesi’nde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz, çocuklarla da yakından ilgilendi. Mahalle sakinleri ise yapılan bu hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

'VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, seçim öncesi vaat ettiği projelerini bir bir hayata geçirirken, sosyal ve çevik belediyeciliğin en güzel örneklerini de sergiliyor.

Vatandaşların taleplerini de göz önünde bulunduran Başkan Yılmaz, Kültür ve Taziye Evi Projesiyle bölgenin önemli bir ihtiyacının giderildiğini kaydederek; “Acılar paylaşıldıkça azalır anlayışıyla Mevlana Mahallemizde ihtiyaç duyulan Kültür ve Taziye Evimizi hayata geçirdik. Yapım çalışmaları devam eden tesisimizi yakın zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Mahallemize ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Kültür ve Taziye Evi çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.


Etiket: mersin, toroslar, atsızafşınyılmaz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA