Mersin’de korkutan yangın

Tarih: 8 Ekim 2023 Pazar 16:08

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde bir işyerinde çıkan yangın çevrede korku dolu anlar yaşatırken ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde bir mobilya atölyesinden bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın çevrede korku dolu anlar yaşatırken ekipler tarafından söndürülerek kontrol altına alınd.
Olay merkez Toroslar ilçesine bağlı Yalınayak Mahallesi'nde meydana geldi. Mobilya atölyesi olarak kullanılan işyerinden bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükseldi. Bunun üzerine çevrede bulunanlar işyeri sahibi ve Mersin İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine haber verdi. Polis ve itfaiye ekipleri haber verilmesi üzerine olay yerine geldi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti.
Kapalı olması çalışanların olmadığı işyerindeki yangına ekiplerin müdahalesi ile uzun uğraşları sonrası kontrol atına alınırken, atölyenin üzerindeki evde ve çevrede yaşayanlar korku dolu anlar yaşadı. 
Polis yangın ile ilgili olarak soruşturma başlatırken maddi kayıbın olduğu yangından her hangi bir canlının zarar görmediği belirlendi.  


ı.


Etiket: mersin, itfaiye, yangın, kurtarma,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA