Türk Kızılay’ından Mevlid-i Nebi Haftası için gül dağıtımı

Tarih: 30 Eylül 2023 Cumartesi 13:02

Türk Kızılay’ı Mersin Yenişehir Şubesi, 27 Eylül-3 Ekim Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle bir AVM’de vatandaşlara gül dağıttı.


Türk Kızılay’ı Mersin Yenişehir Şubesi, 27 Eylül – 3 Ekim Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Palm City Alışveriş Merkezi’nde gül dağıtımı gerçekleştirdi. AVM’de kurulan gönüllü stant ile Mersinlilere toplamda 1250 gül dağıtan Kızılay ekibi, kutlu doğumun Mersin’e; huzur, bereket ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu. 

Türkiye'nin en köklü ve en büyük iyilik hareketi olan Türk Kızılay’ın Mersin Yenişehir Şubesi, 27 Eylül - 3 Ekim Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle, Yenişehir ilçesinde gül dağıtımı gerçekleştirdi. Palm City Alışveriş Merkezi’nde kurulan stantta görev alan ekipler, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) kutlu doğumu vesilesi ile Yenişehirlilere gül dağıttı. 
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin MÜSİAD Başkanı Sait Kayan ve Palm City AVM yönetiminin bağışçısı olduğu etkinlikte toplam 1250 gül dağıtıldı. 
'HEMŞERİLERİMİZE GÜL ARMAĞAN EDEREK İYİLİĞİN YAYILMASINA VESİLE OLDUK'
Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Mersin Yenişehir Şube Başkanı Sıtkı Evren Arkan, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz Muhammed (S.A.V) kutlu doğumu şehrimize; huzur, bereket ve esenlik getirsin. Türkiye'nin en köklü ve en büyük iyilik hareketi olan Türk Kızılay, gücünü ve enerjisini gönüllülerimizden alıyor. Bu sebeple Palm City Mersin AVM’ de gönüllü kazanım standımızı kurduk ve hemşerilerimize gül armağan ederek iyiliğin yayılmasına vesile olduk. Kıymetli bağışçılarımız Palm City Mersin AVM yönetimine, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a, Mersin MÜSİAD Başkanı Sait Kayan’a değerli bağışlarından dolayı  çok teşekkür ederim” dedi.


Etiket: mersin, türkkızılayı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA