Silike’de denizde kutlama

Tarih: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 14:07

19 Mayıs nedeni ile Silifke Belediyesi ile ortak gerçekleştirilen etkinlikte denizde dev Türk Bayrağı açılarak kutlandı.

Silifke ilçesinde aralarında Belediye Başkanvekili Sadık Altunok'un da bulunduğu grup 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile Akdeniz'e dalış yapıp, dip temizliği yaptıktan sonra dev Türk bayrağı açtı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile Silifke Belediyesi ve Mersin Dalış Merkezi Spor Kulübü ortak etkinliği imza attı. Etkinlikte Silifke Belediyesi Başkanvekili Sadık Altunok'un da bulunduğu grup Atakent Mahallesi’ndeki plajda denize tüplü dalış yaptı. Dalış sırasında grup deniz dibi temizliğimizi yaparak akıntı ve insan eli ile yapılan kirliliği karaya çıkardı. Grup daha sonra denize dalarak grup 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile dev Türk bayrağı açtı.

Belediye Başkanvekili Altunok, anlamlı günde farklı bir etkinliğe imza attıklarını belirterek, " 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Mersin Dalış Merkezi Spor Kulübü tarafından Atakent plajında gerçekleştirilen saygı dalışına katılarak, deniz dibi temizliğimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.


Etiket: Mersin, Silifke, Türk Bayrağı, 19 Mayıs,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA