Carettalar sezona galibiyetle başladı

Tarih: 17 Eylül 2023 Pazar 09:12

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin temsilcisi Mersin MSK, sezonun ilk maçında taraftarın yüzünü güldürken Ankara ekibini eli boş gönderdi.


Mersin'de sezona iyi bir şekilde hazırlanan ve yenilenen kadrosuyla sahalara inen Mersin MSK, ligdeki ilk maçında MKE Ankaragücü'nü konuk etti.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nü, (MSK) sezonun ilk maçında yalnız bırakmadı.
Edip Buran Spor Salonu'nu dolduran Mersinli taraftarlarla birlikte maçı izleyen Başkan Seçer, temsilcimize tribünden destek verdi.
Maçı Başkan Seçer ile birlikte CHP Meclisi Üyesi Emre Yılmaz, Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Ali Üngün ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları izledi.
Maç boyunca rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Carettalar, 109-87 skorla sezona galibiyetle başlamanın sevincini yaşadı.

 


Etiket: mersin, msk, spor, basketbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA