TİY’de İnan dönemi

Tarih: 27 Haziran 2023 Salı 10:50

TFF 2’nci liginden 3’ncü lige düşen Tarsus İdman Yurdu yönetimi yeni sezonda teknik direktörlük için UEFA-A diplomasına sahip İbrahim İnan ile yoluna devam edecek.

 

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup’tan 3'üncü Lig’e düşen Tarsus İdman Yurdu'da, 2023-2024 sezonu için teknik direktörlük görevine İbrahim İnan getirildi.
Tarsus İdman Yurdu’da Teknik Direktörlük görevine İbrahim İnan, takım başına getirildi. İbrahim İnan, kulübe gelerek anlaşmaya imza atarken, anlaşma sonrasında yönetim kurulu ile kurulacak futbolcu ekibi için durum değerlendirmesi yaparak fikir alışverişinde bulundu.  Güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Tarsus İdman Yurdu, bu konuda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 

Tarsus İdman Yurdu'nun çiceği burdunandaki teknik patronu İbrahim İnan, "25 yıldır Tarsus İdman Yurdu takımımızda yetenekli futbolcularımızı kazanmak anlamında yetersiz kalınmıştır. Gençlerimizi doğru değerlendiremedik. Bu sezon önceliğimiz iyi bir ekip kurarak başarıya emin adımlarla gitmek olacaktır. Tarsus İdman Yurdu taraftarları yanımızda oldukça başaramayacağımız hiçbir şey olmayacaktır. 'Vefa' örneği gösterecek bir ekiple 'Feda' edilecek zamanlarla başarı kaçınılmaz olacaktır" yorumunda bulundu.
İbrahim İnan Kimdir?
06.06.1976 doğumlu olan İbrahim İnan eski profesyonel futbolcu olup geçmişte Ordu takımının da kaptanlığını yapmıştır. Yaklaşık olarak 20 yıldır hocalık görevi yapan İnan çalıştığı birçok yaş grubunda da şampiyonluk yaşattı. Gençlerle çalışma konusunda da başarılı olan ve gençleri tercih eden İbrahim İnan hocamız idman kültürünü iyi bilen ve akademik anlamda da çalışmalarını hala sürdürüyor. Şu anda UEFA-A diploması bulunan İbrahim İnan, Tarsus İdman Yurdu ile birlikte çalışmalarına devam edecek.


Etiket: TarsusİdmanYurdu, Spor, Futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA