Geleceğin sanatçılarının mezuniyet sevinci

Tarih: 26 Haziran 2023 Pazartesi 12:07

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın farklı bölümlerinde eğitimlerini tamamlayan genç sanatçılar temsili diplomalarını alıp kep fırlatarak coşkulu bir şekilde mezuniyetlerini kutladı.

 

 

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni, büyük bir çoşku ile gerçekleşti. 
Mersin Üniversitesi Yenişehir Kampüsü Nevit Kodallı Konser Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Toğroul Ganioğlu, öğretim elemanları, öğretmenleri, mezunlar ve yakınları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Toğroul Ganioğlu, "Velilerimize fedakarlıkları ve şefkatlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hocalarımıza da en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Öğrencilerimiz sizleri örnek alıyorlar. Mezunlarımıza kapılarımız her zaman açık. Mezunlarımız için hayat yolculuğunda yeni bir kapı açılıyor. Tüm mezunlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun" dedi.
Mezun öğrenciler adına konuşan lisans devresi birincisi Gökçe Türkmen ise, "Bir yolculuğun sonuna geldik ama biliyorum ki bu bir son değil. Konservatuvar bana çok şey öğretti. Yeri geldi güldük eğlendik, yeri geldi hatalarımız oldu ancak ne olursa olsun pes etmedik. Tüm öğretmenlerime, zor günlerimde yanımda olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım ülkemizde sanatın gelişmesi ve nesilden nesile aktarılması için çok çalışacağız. Hepimizin yolu açık olsun" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Konservatuvar Müzik ve Sahne Sanatları bölümünden öğrencileri dinleti ve gösterileri izleyenlerle buluştu. Daha sonrasında konservatuvarın ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim edildi.
Konservatuvarı başarıyla temsil eden öğrencilere belgelerinin takdim edilmesinin ardından; lisans devresi, Müzik ve Bale Ortaokulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi’nde dereceye giren mezunların, belgelerini Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Toğroul Ganioğlu’nun elinden aldı.
Mezuniyet töreni, diğer mezunları temsili diplomalarını almalarıyla devam ederken kep atma töreni sonrası mezuniyet sevincini doyasıya yaşamasının ardından tören sona erdi.


Etiket: mersin, eğitim, öğrenci,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA