Annelere özel badminton etkinliği

Tarih: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 18:23

Mersin’de Anneler Gününe özel olarak düzenlenen ’Annelerle Badminton’ etkinliği büyük ilgi gördü.

 

Mersin'de, Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından Anneler Günü’ne özel ‘Annelerle Badminton’ organizasyonu yapıldı. 
Anneler Günü nedeni ile Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz Badminton eğitimi alan sporcular ve Anneleri, 'Annelerle Badminton' etkinliğinde buluştu.
Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Tay yaptığı açıklamada Anneler gününe özel düzenledikleri bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu, çocukların yaptıkları spora aile fertlerinin de dahil olmasının çocukların performansını ve ilgisini daha da artırdığını belirtti. 
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Tay, spora kazandırdıkları ve kazandıracakları her çocuğun kendileri için çok önemli olduğunu sadece badminton oynayan değil oynamayı düşünen çocukları da anneleriyle birlikte Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bunyesinde ücretsiz olarak verilen sportif kurslara katılmaya beklediklerini söyleyerek, tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutladı. 
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tay, Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce organize ettiği Anneler Günü'ne özel bu anlamlı etkinliğin sonunda sporcular tarafından annelerine madalyalarını takılarak çeşitli hediyeler verildi.


Etiket: mersin, spor, badminton,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA