Bakan Nebati: Türkiye, milletiyle beraber yürümeye devam edecek

Tarih: 5 Mayıs 2023 Cuma 16:48

Mersin’in Mut ilçesine gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Mersin'in Mut ilçesinde, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye'nin ucuz hesaplar için peşkeş çekilecek bir ülke olmadığını dile getirerek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar başkan seçeceğiz ve 100'üncü yılımızda, milletiyle beraber yürümeye devam edecek" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Nureddin Nebati, Mut ilçesine geldi. İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan Bakan Nebati, araç konvoyu eşliğinde ilçede tur attıktan sonra İnönü Caddesi'ndeki AK Parti İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlara hitap etti. Parti otobüsü üzerinde vatandaşlara seslenen Bakan Nebati, ilçenin tarımsal zenginliklerine "Tarım ve hayvancılığı geliştirmeye ve her daim üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz. Son 21 yılda ülkemizde tarımsal destek miktarı 1,8 milyar liradan elhamdülillah 57,6 milyar liraya çıktı. Tarım ve gıda ihracatında da rekorlar kırıyoruz. Birilerinin söylediği gibi değil artık, tarımda biz net ihracatçıyız. Haziran ayında Çukurova Bölgesel Havalimanı'nı açıyoruz. Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın faaliyete geçmesiyle Mut'taki tarım ürünleri kargo taşımacılığı yoluyla dünyanın birçok noktasına gönderebilecek. Bu da sizin zengiliğinize zenginlik katacak" diye konuştu.
Bakan Nebati, muhalefete de yüklenerek, "Millet İttifakı İHA ve SİHA’lara karşı yanlış tutum sergiliyor. Biz onlara 'TCG Anadolu'yu gördün mü?' dediğimiz zaman gözlerinin ucuyla baktılar 'Buna uçak inmiyor' dediler. İHA'lar, SİHA'lar iniyor. 'İHA'ları, SİHA'ları istemeyiz' dediler. Peki sana sesleniyorum, sen orada milliyetçi, ulusalcı geçiniyorsun. Bizim İHA'larımız, SİHA'larımız kimin kafasına iniyor, bomba atıyor? İHA'lara, SİHA'lara, savunma sistemimize karşı çıkanlar, oradaki ulusalcı ve milliyetçi geçinenlere sesleniyorum. Sen İHA'ya, SİHA'ya dokunmakla, bunları durdurmakla neyi hesaplıyorsun? Bu ülke, senin böyle ucuz hesaplarınla peşkeş çekilecek bir ülke değil" ifadesini kullandı.
Türkiye'nin büyüyerek küresel bir güç haline geleceğini kaydeden Bakan Neebati, "Biz 14 Mayıs'ta 'Yeter, söz de karar da milletindir' diyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar başkan seçeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Türkiye Yüzylında, 100’üncü yılımızda, Allah'ın izniyle bize yan gözle bakıp, birilerine mektupla, telefonla talimat verenler, şimdi yabancı basında haber yaptıranlar yine yanılacaklar. Çünkü Türkiye, milletiyle beraber yürümeye devam edecek" şeklinde konuştu


Etiket: mersin, mut,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA