Mersin’de tatsız gerginlik

Tarih: 1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:27

Mersin’in Akdeniz ilçesinde, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Faruk Dinç’in seçim çalışması için stant açan HÜDA PAR İl Gençlik Kollar ile bir grup arasında silahlı ve sopalı saldırı gerçekleşirken 3 kişinin yaralandığı bildirildi

 

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Faruk Dinç'in seçim çalışması için stant açan HÜDA PAR İl Gençlik Kolları ile bir grup arasında merkez Akdeniz Çilek Mahallesi Bekirde Yolu'nda silahlı sopalı saldırı gerçekleşti.
Saldırganlar, HÜDA PAR Gençlik Kolları Üyesi Bedir Karakayalı, Yusuf Onaç ve Şahin Ekin isimli gençleri yaraladı. Saldırganların ateş ettiği ancak silahla herhangi bir yaralanmanın olmadığı öğrenildi.
Olay yerine giden partililer saldırganları püskürtürken saldırganların ara sokaklarda pusu kurarak beklemekte olduğu öğrenildi.  Çağrılan polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine sonradan geldiği belirtilirken mahallede gerginlik sürüyor
Saldırıyı kınayan HÜDA PAR İl Başkanı Tahirhan Uysal, karanlıktan ve kaostan beslenen zihniyetin seçim standı ve broşür dağıtanlara silahla saldırdığını belirterek, hiçbir zaman demokratik haklarından vazgeçmeyeceklerini, onların da asla amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi. 


Etiket: mersin, polis, asayiş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA