Mersin MSK, taraftarını sevindirdi

Tarih: 29 Nisan 2023 Cumartesi 16:44

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu’nda 27’inci haftası Antalya Güneşi’ni parkede ağırlayan Mersin MSK, galip gelerek taraftarını sevindirdi.

SALON: Edip Buran Spor Salonu

HAKEMLER: Yücel Çilingir, Abdullah İlik, Almina Kocabaş,

MERSİN MSK: Mehmet Oğuzhan Kızıl 2, Darnell Antoino Edge 23, Kerem Aydın Özel 5, Sean Evans 12, Kevin Kaspar 4, Ahmet İlken Tunalı 12, Önder Atun 4, Berkay Genç 10, Yunus Emre Hakatoğlu 10, Koray Uzunhasan, Recep Doğrusöz 7, Alp Karahan. 

ANTALYA GÜNEŞİ: Koray Toprak 11, Gökbal Gök 20, Yavuz Selim Osmanlı 23, Atahan Saylam 15, Doğacan Topçuoğlu 7, Samir Yağcı, Ata Deniz Yatar. 

Misli.com Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Mersin MSK kendi evinde Antalya Güneşini konuk etti. 
MSK maça Darnell Antonio Edge, Sean Evans, Kevin Kaspar, Ahmet İlker Tunalı, Recep Dogrusöz (C) ilk beşi ile parkeye çıktı. Maça her iki takımda tempolu bir şekilde başladı. İlk periyodun ortalarında skor 8-8 eşitken ilk periyotta 19-19 eşitlikle sona erdi.
İkinci periyoda hızlı başlayan taraf Mersin MSK oldu. Mersin MSK oldukça tempolu ve yüksek baskıyla başladı ve rakip takım Antalya Güneşi üst üste top kayıpları ve basit hatalar yapınca Mersin ekibi farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Ardından periyodun son bölümünde farkı 20 sayıya kadar çıkaran Mersin MSK ikinci periyodu üstün oyunuyla 18 sayı farkla 52-34 önde bitirdi .
Üçüncü periyotta da Mersin MSK kaldığı yerden devam etti ve skoru korunmasını bilirken rakip Antalya Güneşi ise çabuk toparlandı ve dış şutlarda isabet bulunca farkı önce 12 sayıya kadar ardından 8 sayıya kadar indirdi. Mersin MSK hücumda etkili oyununu sürdürüp savunmada direnç arttırınca mersin ekibi tekrardan farklı 13 sayıya kadar çıkardı ve üçüncü periyodu 68-55 önde kapattı.
Son periyotta Mersin MSK hücumda ve savunmada vites yükseltti ve periyodun ortalarına doğru farkı 17 sayıya kadar çıkardı. Yeni transferlerden istediği performansı fazlasıyla alınca maçı çok rahat bir şekilde 13 sayı farka 89-76 galip geldi.
Maçın yıldızı 23 sayı ile Darnell Antonio Edge olurken Sean Evans 12 sayı, İlker Tunalı 12 sayı, Berkay genç 10 sayı, Yunus Emre Hamatoglu 10 sayı, Recep Dogrusöz 7 sayı, Kerem Özel 5 sayı, Önder Atun 4 sayı, Kevin Kaspar 4 sayı, Oğuzhan Kızıl 2 sayı ile takimina katkı sağlayan isimler oldu.


Etiket: mersin, msk, spor, basketbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA