Ender Ünlü: Yalnız bırakıldık

Tarih: 24 Nisan 2023 Pazartesi 15:52

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi Genel Menajeri Ender Ünlü, bir çok başarıyı beraberinde getirmelerine rağmen yalnız bırakıldıklarını söyledi.

İNG Kadınlar Basketbol Süper Lig’ini lider bitiren, Euro League finaline çıkarak Mersin’e Avrupa 2'nciliği yaşatan Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi Genel Menajeri Ender Ünlü sitem dolu açıklamalarda bulundu.
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Çukurova Basketbol Genel menajeri Ender Ünlü final oynadıkları Euro League’de kupayı kaybeden takım olarak anıldıklarını ama aslında konuşulması gerekenin kazanılan Avrupa 2'nciliği olması gerektiğine dikkat çekti. Ünlü, "Bizim mücadele ettiğimiz Euro League’de 3'ncü olan İtalya takımı ülkesinde kahramanlar gibi karşılandı. Biz 2'inci olduk ama konuşulan alamadığımız kupa oldu. Demek ki taraftarımızın beklentilerini oldukça yükseltmişiz, bu bir açıdan gurur verici" dedi.
Bir gazetecinin neden Euro League’de mücedele etmelerine rağmen bir forma reklamlarının olmadığı, bunun nedeninin ilgisizlik mi yoksa kulüp tercihimi olduğu sorusuna Ünlü, "Aslında bizim kendimize sürekli sorduğumuz sorulardan biri bu. Maalesef ki çok arzu etmemize rağmen formamıza talip olacak bir firma çıkmadı. Ne yazık ki bu takımın gereken ilgiyi de gördüğünü düşünmüyorum. 2017 yılından yani kurulduğumuz yıldan beridir bizim forma önü, arkası, saha ortası reklamımız yok. Bence Mersin’de Avrupa ikinciliğinden önce konuşulması gereken şey bu. Kentin ileri gelenleri, bize gönül verenler bunu konuşmalı. Elbette Euro League’de final oynamak çok önemli, fakat her yıl oralarda olabilmek ve  final oynayabilmek bence asıl önemli olan şey" diye konuştu.


Etiket: çukurovabasketbol, spor, basketbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA