Bakan Kasapoğlu Mersin’de

Tarih: 25 Şubat 2023 Cumartesi 13:36

Kahramanmaraş depremleri sonrasında yaşanan asrın felaketinin ardından bölgede bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Mersin’i de ziyaret etti.

Kahramanmaraş depremleri sonrasında yaşanan asrın felaketinin ardından afet bölgesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Mersin'e gelerek çeşitli incelemelerde bulundu. 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, deprem bölgesinden Mersin'e geldi. Vali Vekili Harun Sarıfakıoğulları ve beraberindekiler tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, bakanlığına bağlı yurtlarda kalan depremzede ailelerle bir araya geldi. Depremzede ailelerle sohbet ederek onları dinleyen 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, daha sonra Sosyal Market'e geçti. Buradaki incelemelerini tamamlayan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, ardından  Servet Tazegül Spor Salonu'nu ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Etiket: mersin, kahramanmaraş, hatay, antakya, deprem,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA