Devleti zarara uğratan kaçakçılara operasyon

Tarih: 26 Ocak 2023 Perşembe 13:34

Mersin’in merkez Toroslar ve Tarsus ilçelerinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 2 kaçakçı yakalanarak gözaltına alındı.

 

Mersin'de jandarmanın kaçak sigara ve makaron kaçakçılarına yönelik düzenlendiği operasyonda, devleti zarara uğratan 2 kaçakçı yakalanarak gözaltına alındı
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Toroslar ve Tarsus İlçelerinde kaçak sigara ve makaron satışı yapan (2) şahsı tespit eden Jandarma ekipleri şüpheli şahısları yakalamak amacıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda Toroslar İlçesinde yakalanan şüphelinin ev ve iş yerinde 20 kilogram tütün, 170 bin adet satışa hazır kaçak sigara ele geçirilirken Tarsus ilçesindeki operasyon ise yakalanan şüphelinin aracında bir milyon adet makaron ele geçirildi.
Yakalanan şüpheliler işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.


Etiket: mersin, jandarma, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA