Mersin polisinden silah kaçakçılarına sert tokat

Tarih: 25 Ocak 2023 Çarşamba 15:31

Mersin polisi başka kentlerden getirdiği silahları satmak isteyen 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

 

 

Mersin'e bir araç içerisinde yüklü miktarda silah getirerek satmak isteyen üç kişi ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili olarak soruşturma geniş çaplı sürdürülüyor.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadale  Şube Müdürlüğünce, silah ticareti ve kaçakçılığı yapan şahısların tespitine yönelik yürütülen kapsamlı çalışmalar sonuç verdi. Ekiplerin sürdürdüğü çalışma kapsamında, Mersin'de silah ticareti yapan şahıslarla irtibatlı oldukları tespit edilen 3 kişi takibe alındı. Kiraladıkları özel araç ile yüklü miktarda silah getireceklerine yönelik elde edilen bilgiler doğrultusunda; plakası tespit edilerek emniyet sistemleri ve drone destekli takibi yapılan araç Mersin  otoban uygulama noktasına gelişiyle birlikte durduruldu. Araçta yapılan aramalarda, 39 adet tabanca, 1 adet tabanca susturucusu, 1 adet çelik yelek, 2 adet tüfek, tabanca ve tüfeklere ait şarjörler ve çok sayıda fişek, 120 adet extasy olduğu değerlendirilen uyuşturucu hap, 10,7 gram kokain olduğu değerlendirilen madde ile 20 bin tl nakit para ele geçirildi. 
Araçta bulunan 3 şahıs gözaltına alınırken sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken kaçakçılık olayı ile ilgili olarak çok yönlük soruşturma başlatıldı.


Etiket: mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA