Anamurlu ikizler şifa ile taburcu oldu!

Tarih: 13 Ocak 2023 Cuma 17:32

Mersin’in Anamur ilçesindeki Devlet Hastanesi’nde yatan ikizler Buğlem Beraç ve Buğra Beraç şifa ile taburcu oldu.

Mersin'de Anamur Devlet Hastanesi'nde 2 Ocak tarihinden bu yana akut bronşit tanısı ile tedavi gören Buğlem Beraç ve Buğra Berat ikizler taburcu oldu. Baba Lütfi Beraç vile anne Ayşe Beraç ikizleri sağlıklı bir şekilde kucaklarına alıp evlerine götürürken, tedaviyi yapan sağlık ekibi ve hastane yönetimine teşekkür etti.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Anamur Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Serkan Boz;  ikiz bebeklerin hastanemize yattıkları günden taburcu oldukları güne kadar en iyi şekilde bakıldıklarını ifade ederek "Mersin Valimizin ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün bilgisi dahilinde, Başhekimlik ve bebeklerin takibini yapan hekim arkadaşlarımla birlikte sürecin her aşamasında ailenin yanında olduk. Tabi bebekler 5 aylık olduklarından dolayı ailede ister istemez bir tedirginlik oldu. Hastanemizin bütün imkânları seferber edilerek bebeklerimizin bu gün şifa ile taburcu olmalarını sağladık. Anamur Devlet Hastanemiz, bölgemizde ki en donanımlı hastanelerden biri durumunda ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte özveriyle görevimizi yürütüyoruz" dedi.
Başhekim Boz açıklamasının sonunda "Hastane yönetimi olarak bebeklerimize ve aileye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor; sürecin her aşamasında büyük fedakârlık gösteren mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

 


Etiket: mersin, anamur, ikizler, tedavi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA