Çiftçinin korkulu rüyası avokado hırsızları yakayı ele verdi

Tarih: 9 Ocak 2023 Pazartesi 10:33

Mersin’in Anamur ilçesinde çiftçinin korkulu rüyası olana hırsızları bir bahçeden çaldıkları 1100 adet avokadı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki bir bahçeden avokado çalan 3 hırsız Mersin'in Anamur ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. 

Mersin'in Anamur ilçesinde Ören Mahallesi'nde devriye görevi yapan Jandarma ekipleri içerisinde 3 kişinin bulunduğu hareketleri şüpheli bir aracı durdurdu. Araçta bulunan şahısların çelişkili ifadeleri üzerine arama yapan Jandarma ekibi, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir bahçeden hırsızlık yaptıklarını belirledi. Aramada bahçede çalınan 1100 adet avokado ile 43 gram kubar esrar, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet av tüfeğine ele geçirildi.

Araçta bulunan ve avokado meyvelerini çaldığı belirlenen 3 şüpheli gözaltına alınarak işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.


Etiket: mersin, antalya, avokadohırsızları, jandarma,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA