Karamancılar Konağı’na vali denetimi

Tarih: 27 Aralık 2022 Salı 11:46

Mersin’de günlerdir tartışma konusu olan merkez Akdeniz ilçesinde Uray Caddesi üzerindeki Karamancılar Konağı’nın restorasyon çalışmaları Vali Ali Hamza Pehlivan tarafından denetlendi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Karamancılar Konağı'nda devam eden restorasyon çalışmalarını inceleyerek, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulunca onaylanan proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamancılar Konağı'nda yürütülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Pehlivan, tamamlandığında Mersin Mutfak Kültürü Evi olarak faaliyet göstermesi planlanan Karamancılar Konağındaki restorasyon çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Ziyarette Vali Pehlivan'a, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Emel Gökbel de eşlik etti.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA