TİY’e Gül gibi başkan

Tarih: 14 Aralık 2022 Çarşamba 11:31

Tarsus İdman Yurdu’nun yapılan genel kurulunda Murat Gül başkan seçildi.

2’nci Lig Beyaz grupta zor günler yaşayan Tarsus İdman Yurdu’nun yapılan genel kurulunda Murat Gül başkan seçilirken, takımı hedeflenen noktaya getireceklerini söyledi.

Tarsus İdman Yurdu, olağanüstü kongreye gitti. İki listenin yarıştığı olağanüstü genelde kurulda, 159 oyun kullanıldı. Seçimde, beyaz listeye sahip Murat Gül 110 oy alırken, sarı liste ile yarışan Yemliha Şahin 48 oy aldı.

1 oyun geçersiz sayıldığı kongrede Murat Gül başkan seçilirken yönetim kurulu listesi ise Ali Tekirdağ, Cem Erpehlivan, Yusuf Balcı, Zülfikar Polat, Kasım Kanbal, Ersin Uyar, Mehmet Erdem, İbrahim Halil Küçükoğlu, Av. Kasım Onur Gülşen, Erdal Acer, Mahmut Kahraman, Çağrı Yazlık, Yılmaz Talay ve Cem Kavalcı şeklinde oluştu.

Seçimin ardından konuşan çiçeği burnunda Başkan Gül, tarihi bir geçişe sahip kulübün kendilerine de büyük bir sorumluluk yüklediğini belirterek, "Tarsus İdman Yurdu için kent olarak birlikte başaracağız, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


Etiket: tarsusidmanyurdu, spor, futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA