Mezun olduğu okuldaki öğrencilerle bir araya geldi

Tarih: 1 Aralık 2022 Perşembe 12:51

Mersin’de son yıllarda yazdığı kitapları ile adından söz ettiren Edebiyat Öğretmeni Gazeteci Yazar Faik Güçlü, mezun olduğu okuldaki öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Mersin'in Toroslar ilçesinde bulunan Yusuf Bayık İlkokulu, Büyük İlçeler Güven Dönüşüm Projesi kapsamında mezunlarından Edebiyat Öğretmeni Gazeteci Yazar Faik Güçlü öğrenci ve velilerle buluştu. 

Yıllarca okuduğu, koridorunda koştuğu, oynadığı Yusuf Bayık İlkokulu'nda etkinlikte öğrenci ve velilerden büyük ilgi gören Edebiyat Öğretmeni Gazeteci Yazar Faik Güçlü, edebiyat dünyası, kitap okumanın öneminin üzerinde durdu. Faik Güçlü, çocukluğundaki hayat şartlarından bahsederek yolunu çizen her insanın başarmamasının mümkün olmayacağını söyledi. 

Faik Güçlü, şartlar ne olursa olsun çaba ile muhakkak bir kazanım elde edilebileceğine dikkat çekerek, aynı şartlarda okumuş ve kitap yazarı olmuş biri olduğunu sözlerine ekledi.


Etiket: Mersin, Yusuf Bayık ilkokulu, Faik Güçlü,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA