Fark yaratan Mustafa Kemal Öğretmen’e ödül

Tarih: 11 Kasım 2022 Cuma 21:07

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir ortaokulda görev yapan Öğretmen Mustafa Kemal Çelik, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir ortaokulda Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni olarak görev yapan Mustafa Kemal Çelim, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.
Alanında yarattığı fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile haftanın öğretmeni olan  Tarsus Şehit Fazlı Kalaycı Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Mustafa Kemal Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca tarafından makamında ağırlandı.  
Milli Eğitim Müdürü Koca, mesleğine duyarlı yaklaşımı ve örnek çalışmaları ile eğitimde fark yaratan öğretmen Zeynep Dereye'ye yürekten teşekkür ettiğini ifade ederek, "Eğitim öğretim süreçlerinin en sağlıklı ve verimli şekilde yürütülmesi öğretmenlerimize bağlıdır. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, sadece öğrencilerimize değil velilerimize ve öğretmenlerimize de ulaşan, okullarımızda kritik görevler üstlenen bir branştır. Mustafa Kemal Çelik öğretmenimiz, okulda öğrencilerimize, velilerimize, meslektaşlarımıza verdiği desteğin yanı sıra yazdığı kitaplarla tüm vatandaşlarımıza ulaşmakta, değerli bilgilerini paylaşmaktadır. Kıymetli öğretmenimize gösterdiği üstün çabalar ve yenilikçi çalışmalarından dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Evlatlarımız için çalışan, tüm engelleri aşarak çocuklarımıza ulaşan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm meslektaşlarıma her daim yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Mustafa Kemal Çelik,  takdir ve taltiflerinden dolayı İl Müdürü Adem Koca'ya  teşekkür ederek, meslek hayatı boyunca çalışmalarını aynı titizlik ve özveriyle yürüteceğini sözlerine ekledi.


Etiket: Mersin, Milli Eğitim, Ödül,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA