Mersin’de FETÖ operasyonu

Tarih: 11 Kasım 2022 Cuma 11:56

Mersin polisi FETÖ terör örgütünün ’Güncel yapılanmasına yönelik’ operasyon düzenledi.

Mersin'de polisi FETÖ terör örgütünün 'Güncel yapılanmasına yönelik' operasyon yaptı. Aralarında Bylock kullanıcısı bir kişinin de bulunduğu şüphelilerin yapıya eleman devşirmek için kullanılan evlerde kaldıkları da belirlendi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ terör örgütünün 'Güncel yapılanmasına yönelik' çalışması sürüyor. Çalışma kapsamında, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 9 şüphelinin yakalanması ve olası suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla 150 polisin katılımıyla dron destekli eşzamanlı operasyon düzenlendi. 
Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin emniyet mahrem imamları ve örgütün üst düzey sorumlularıyla irtibatlarının bulunduğu, daha önce gözaltına alınan ve itirafçı olarak ifade veren şüphelilerin ifadelerinde adlarının geçtiği, örgüte ait olan ve yapıya eleman devşirmek için kullanılan ışık evlerinde kaldıkları, bir şüphelinin örgütte bölge talebe mesullüğü görevinde bulunduğu da tespit edidi.
KOM Başkanlığından Mersin Emniyet Müdürlüğüne gönderilen Bylock   kayıtlarının titizlikle incelenmesi ve analizi neticesinde bir şüphelinin de Bylock kullanıcısı olduğu ortaya çıktı.


Etiket: Mersin, Polis, Operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA