Mersin polisinden FETÖ operasyonu: 14 gözaltı

Tarih: 8 Kasım 2022 Salı 09:58

Mersin Emniyet Müdürlüğü, Mersin merkezli 3 ilde ETÖ/PDY terör örgütü mensuplarına yönelik olarak düzenlediği operasyonda 14 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, güncel FETÖ/PDY yapılanması içerisinde yer alan Marmara Bölge imamlarıyla irtibatlı olan ve şifreli kaydetme yöntemiyle birbirlerini aradıkları tespit edilen, çevrelerindeki başarılı öğrencilerin isimlerini yapı içerisinde faaliyet gösterenlere bildiren, örgütün dağılmaması için uğraşan 15 şüphelinin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon için düğmeye basıldı.

Mersin merkezli Kars ve Hakkâri’de 244 personelin katılımıyla operasyonel çalışma yapıldı. Mersin merkezli yapılan operasyonda şüphelilerin ikametlerinde de eş zamanlı arama yapılmış, düzenlenen operasyonda 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı, bir şüphelinin de yakalaması çalışmaların devam ettiği bildirildi. Şüphelilerin yapılan ev ve üst aramalarında 1 adet tabanca ve çok sayıda dijital materyale incelenmek üzere el konulurken, soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA