Mersin’de araç çok, kasko yok

Tarih: 1 Kasım 2022 Salı 13:36

Mersin’de trafiğe kayıtlı 689 bin aracın yüzde 65’inden fazlasının kasko sigortasının olmadığı ortaya çıktı.

Mersin’de yaklaşık 3 kişiye bir aracın düştüğü kentte sürücü ve araç sahiplerinin vurdumduymazlığı araştırmalara da yansıdı. Trafiğe kayıtlı 689 bin aracın yüzde 65’inden fazlasının kasko sigortası olmadığı ortayaca çıktı.
Allianz Türkiye, kasko sigortası yaptırmak veya yenilemek isteyen müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda, kasko sigortası ürününü yeniden tasarladı. Mersin’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 689 bini geçerken, kaskosuz araç oranının yüzde 65’ten fazla olduğuna dikkat çeken Allianz Türkiye Elementer Bireysel Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Dr. Suat Didari, "Sel, dolu gibi felaketlerde veya kazalarda değerlerimizi korumak adına kasko yaptırmak büyük önem taşıyor. İstatistiklere göre son iki yılda Mersin’de yaşanan trafik kazalarının oranı yüzde 3’ten yüzde 4’e çıkmış durumda. 2021 yılında 24 binden fazla kaza gerçekleşti. Bu nedenle araç sahiplerinin araçlarını güvence altına almalarına destek olmak için her bütçeye uygun, dört farklı kasko paketi geliştirerek müşterilerimize sunduk" diye konuştu.

 


Etiket: Mersin, trafik, araç, kasko,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA