Prof. Dr. Dizge’ye bilim ödülü

Tarih: 15 Ekim 2022 Cumartesi 15:00

Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nadir Dizge, 2022 Yılı Tulıp Çevre Ödülleri Bilim Ödülünün sahibi oldu.

Mersin Üniversitesi  Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nadir Dizge Bilim Ödülü'ne layık bulundu
TULIP Sürdürülebilirlik Merkezi, 20'nci yılında örnek kurumlara Çevre Ödülü vermeye devam ediyor. Kurum ve kişilerin 'BM Sürdürülebilirlik Kalkınma Amacı 13 - İklim Eylemi' başlığındaki faaliyet ve süreçlerin görünürlüğü ile etkisini artırmak, doğru yolda olduğunu kanıtlamak, uygulamaların tarafsız ve yetkin jüri tarafından onaylanmasını sağlamak için bir fırsat yaratan TULIP Çevre Ödülleri gerçekleşen törene sahiplerinu buldu.
TULIP Çevre Ödül Programı Jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucu 'oy birliği' ile alınan kararla, Bilim Ödülü kategorisinde Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nadir Dizge ödüle layık bulundu


Etiket: Mersin Üniversitesi, Prof.Dr. Nadir Dizge, Ödül,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA