Tarsus polisi uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Tarih: 14 Ekim 2022 Cuma 19:11

Mersin’in Tarsus ilçesinde piyasaya uyuşturucu madde sürmek isteyen 3 kişi yakalarak gözaltına alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde gençleri zehirlemek istemek için sipayasa uyuşturucu madde sürmek isteyen 3 kişi polisin başarılı çalışması sonucu yakalandı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği uyuşturucu madde ticaretine çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyyor. Ekipler, ilçeye ticaret amaçlı uyuşturucu hap getirerek satış yapacakları tespit edilen A.O.C. – C.C. ve C.E.'yi takibe alarak operasyon yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda 1146 adet sentetik hap galara ve uyuşturucu ticaretinden elde ettiği değerlendirilen 4600 lira para ele geçirildi. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan adliyeye sevk edildi. Mahmekede C.C. ve C.E. tutuklanırken A.O.C. adli kontrol şartıyla serbest kaldı.


Etiket: Mersin, Tarsus, polis, uyuşturucu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA