Milli Eğitim, fikir bekliyor

Tarih: 13 Ekim 2022 Perşembe 16:00

Mersin’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim kalitesini artıcak nitelikteki görüş ve önerileri bekliyor.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'Fikrinizle Büyüyoruz Projesi' kapsamında yönetici ve öğretmenler eğitim kalitesini artıcak nitelikteki görüş ve önerileri bekliyor.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'Fikrinizle Büyüyoruz Projesi'ni başlattı. Proje kapsamında il genelindeki tüm yönetici ve öğretmenlerin eğitim kalitesini artıcak nitelikteki görüş ve önerileri bekleniyor.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, 1338 okul, 416 bin 27 öğrenci 26 bin 337 öğretmenle büyük bir aile olduklarını dile getirerek, "İl genelindeki tüm yönetici ve öğretmenlerin, eğitimin kalitesini artıracak nitelikteki görüş ve önerilerini almak ve bizzat değerlendirmek üzere 'Fikrinizle Büyüyoruz' projesini başlattık. Proje kapsamında okul/kurum yönetici ve öğretmenleri görüş ve önerilerini fikrinizlebuyuyoruz@gmail.com adresine göndererek paylaşabilirler" dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA