Hulki Muradi’nin Gülmek adlı kitabı okuyucusunu bekliyor

Tarih: 13 Ekim 2022 Perşembe 12:33

Mersinli yazar, kişisel gelişim uzmanı ve fotoğrafçı Hulki Muradi’nin Gülmek adlı kitabı raflardaki yerini aldı

Uzun yıllar sigorta şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra memleketi Mersin'e dönerek fotoğraf ve kişisel gelişim üzerine çalışmalarını sürdüren Hulki Muradi'nın 'Gülmek' adlı kitabı raflardaki yerini aldı.

Hulki Muradi'nin 2 yıldır üzerinde çalıştığı deneme kitabı 'Gülmek' Platanus Publıshıng yayınları arasında çıktı. 21 farklı konuda ve fotoğraflarla desteklenen yazıları oluşturduğu Gülmek, internet üzerinden satışa çıkarken ele aldığı konularla günümüz insanını da irdeliyor. Fotoğraflarla deneme tarzı olan çalışma da Hulki Muradi, kitapta paylaştığı denemelerinde fotoğraflarının verdiği gücü yanında hissederken günceli takip ederek insanları, 'Neden az güIüyoruz?, İnsan iyi mi yoksa kötü mü?, Vicdan mı değilse ahlâk mı?, Neden öfkeliyiz? sorularına yazıları ile açılım getirirken cevaplarına da fotoğrafları ile destek vermeye çalıştı.

 


Etiket: Mersin, Hulki Muradi, Kitap,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA