Dikkatsiz sürücülerin kazaları KGYS’ne yansıdı

Tarih: 6 Ekim 2022 Perşembe 15:33

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen bazı trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ne yansıdı.


Mersin'in Tarsus ilçesinde dikkatsiz sürücü ve yayalar nedeni ile meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ne (KGYS) kameralarına yansıdı.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce ilçede otomobil, motosiklet ve yayaların karıştığı bazı kaza görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde ana caddeden ilerleyen bir otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla atıyor. Başka bir kazada yolun karşısına geçmeye çalışan kişiye, caddede seyir halinde ilerleyen çarpıyor. Diğer kaza görüntülerinde ise otomobil, üzerinde bir erkek ve kadının olduğu motosikletliye çarpıyor.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yayımlanan trafik kazalarının büyük çoğunluğunun trafik ışıklarının ihlal edilerek gerçekleştiği görülürken, bu nedenle de sürücülerin ve yayaların trafik kurallarına uyarak daha dikkatli olunması yönünde uyarılarda bulunuldu.

 


Etiket: Mersin, Tarsus, Trafik kazası,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA