Yazdıkları son 10 yılın en faydalı makaleleri seçildi

Tarih: 6 Ekim 2022 Perşembe 10:44

Mersinli bilim insanı Doç. Dr. Onur Özbozkurt’un çalışmaları son 10 yılın en faydalı makaleleri seçildi.

 

 

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’un, dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi Harvard Business Review’ın Türkiye yayını için kaleme almış olduğu 'COVID-19’un Psikolojik Etkileri Takım Çalışmasına Meydan Okuyor' ve 'Siyah Kuğuların Farkında Olmak' başlıklı makaleleri, Harvard Business Review Türkiye okuyucuları üzerinde gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre son 10 yılın en faydalı makaleleri seçildi.

Akademiye, bilime ve topluma katkı sunmak için çalışmalarına durmaksızın devam edeceğinin altını çizen Özbozkurt, yapmış olduğu açıklamada "Harvard Business Review Türkiye ve değerli okuyucularına sonsuz teşekkür ediyor, gece gündüz demeden yoğun bir emek ve gayretle ortaya koyduğumuz bu kıymetli çalışmaları takdir eden yüce gönüllü insanlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.


Etiket: Mersin, Akademi Derneği, Onur Bozkurt, Harvard Business Review,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA