Veterinerya’dan örnek sosyal sorumluluk projesi

Tarih: 5 Ekim 2022 Çarşamba 16:24

Mersin’de Veterinerya Kliniği ekibi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında minik öğrencilerle bir araya geldi.


Mersin’in merkez Yenişehir ilçesindeki Veterinerya Kliniği ekibi, sosyal sorumluluk projesi için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında minik öğrencilerle bir araya gelerek hem eğitim verdi hem de keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.
Mersin’de birçok kurum ve kuruluş 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeni ile farkındalık etkinliklerine imza atarken, Veterinerya Kliniği ekibi de Güney Gelişim Anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Güney Gelişim Anaokulu ev sahipliğinde kampus içinde düzenlenen etkinliğe Veteriner Hekim Ümit Ersin Aydoğdu başkanlığındaki ekip katıldı. 120 öğrenci ile bir araya gelen veterinerya ekibi miniklere bilgi verdi.

Veteriner Hekim Ümit Ersin Aydoğdu da yaptığı söyleşi de hayvan haklarına dikkat çekerek, miniklerin can dostlarla nasıl bir iletişim kuracağını anlattı.

Etkinliğin sonunda Güney Gelişim Anaokulu öğrencileri hazırlanan Hayvan Dostu Sertifikaları teslim edildi.


Etiket: Mersin, Yenişehir, Veterinerya, Ümit Ersin Aydoğu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA