Jandarmadan fuhuş operasyonu

Tarih: 3 Ekim 2022 Pazartesi 10:55

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda 6 şüpheli yakalandı.

Mersin'in Silifke ilçesinde para karşılığında fuhuş yapan 2'si yabancı uyruklu 5 kadın ile yer temin eden bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri Silifke ilçesinde faaliyet gösteren bir pansiyonda para karşılığında fuhuş yaptırıldığını tespit etti. Şüpheli şahısları yakalamak maçıyla operasyon düzenleyen ekipler fuhuşa aracılık eden pansiyon işletmecesi ile para karşılığı fuhuş yapan 5 kadını yakalayarak gözaltına aldı.
Pansiyonda arama yapan ekipler 1 adet bilgisayar, 3 adet cep telefonu, 27 bin TL ve 4 bin 590 Euro ile 500 ABD dolarına el koydu.
Gözaltına alınanlardan fuhuş suçundan yakalanan yabancı uyruklu 2 kadın sınır dışı edilmek üzere Mersin İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.
Fuhuşa aracılık etmek suçundan yakalanan pansiyon işletmecesi de jandarmadaki işlemlerenini ardından sevke edildiği adliyede tutuklandı.

 


Etiket: Mersin, Silifke, Jandarma, Operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA