Kargo kolisinden esrar çıktı

Tarih: 10 Eylül 2022 Cumartesi 10:30

Mersin’de narkotik polislerinin gerçekleştirdiği operasyon da, bir kargo aracında özel kolilere gizlenmiş 56 kilo 200 gram esrar ele geçirildi

 

.

Mersin polisi, doğu illerinden gelen bir kargo aracında özel kolilere gizlenmiş 56 kilo 200 gram esrar ele geçirilirken operasyonla ilgili olarak soruşturma çok yönlü olarak sürdürüyor.
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele edip, kökünü kazımak için çalışmalarını sürdürüyor. Gençlerin zehirlenmesini önlemek, uyuşturucu batağına düşmemesini sağlamak amacıyla doğu illerinden kargo yöntemiyle birden fazla batı şehirlerine uyuşturucu sevki yapıldığı bilgisi üzerine Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ekiplerinin yaptığı planlı teknik takip ve projeli operasyon sonucunda doğu illerinden gelen kargo aracında bulunan uyuşturucu maddeye yönelik operasyon düzenlendi.
Yapılan operasyon neticesinde 5 farklı kargo paketi içerisinde toplam ağırlığı 56 kilo 200 gram gelen esrar ele geçirilirken kargoyu gönderen ve gerçek alıcılarına yönelik operasyonel çalışmaların devam ettiği bildirildi.


Etiket: Mersin, polis, operasyon, uyuşturucu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA