Karkas et arası esrar operasyonu; 3 gözaltı

Tarih: 31 Ağustos 2022 Çarşamba 11:36

Mersin polisinden dev operasyon, bir kamyonda 77 kilo esrar karkas etin arasında ele geçirildi.

Mersin'de operasyon düzenleyen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yasal yükü karkas et olan bir kamyonda 14 çuval içerisinde 77 kilo gram esrar ele geçirken 3 kişi yakalayanarak gözaltına aldı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanların yakalanmasına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Narkotik ekipleri yaptıkları çalışma kapsamında aldıkları istihbari bilgiler ışığında yasal yükü karkas et olan bir kamyonu takibe aldı. Takip sonucunda sürücülüğünü F.E'nin yaptığı bir kamyon filmlere konu olacak bir operasyonla Serbest Bölge Gişeler Uygulama Noktasında durduruldu. Kamyonda yapılan aramada, 14 çuval içerisinde daralı ağırlığı 77 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Uyuşturucu operasyonu ile ilgili olarak durdurulan araçta sürücü F. E ile birlikte B.K ve Ö. P. de yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne sorgulanmak için götürülürken operasyonla ilgili soruşturma sürüyor.


Etiket: mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA