ÇBK, en büyük zaferi kutladı

Tarih: 30 Ağustos 2022 Salı 15:45

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) oyuncuları, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile antrenman öncesi dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak, zaferi kutladı.
Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nde Kaptan Esra Ural, "30 Ağustos zaferinin yaktığı ateş, hürriyet azmindeki başka milletlerin de yolunu aydınlatmıştır" dedi. 
 
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren turuncu-lacivertli ekip, antrenman öncesinde Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak, 30 Ağustos 1922'de kazanılan Büyük Taarruz Zaferi'nin 100'üncü yıldönümünü kutladı. 30 Ağustos'un Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğuna dikkat çeken Kaptan Esra Ural Topuz, "Milletimiz 30 Ağustos Zaferi ile vatan bütünlüğünden ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu zaferin yaktığı ateş, hürriyet azmindeki başka milletlerin de yolunu aydınlatmıştır" diye konuştu.
 
Teknik Koordinatör Zafer Kalaycıoğlu ise "Başta bu kutlu zaferi bizlere hediye eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tarihin her döneminde bu toprakları vatan yapma uğrunda canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" ifadesini kullandı. 

Etiket: Mersin, ÇBK, 30AğustosZaferBayramı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA