3268 rakımda zafer kutlaması

Tarih: 29 Ağustos 2022 Pazartesi 17:12

Mersin Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramını Hasan Dağı zirvesinde kutladı.

Mersin Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (MEDADİK) üyeleri, Büyük Taarruzun 100'ncü yılı anısına 30 sporcusu ile 30 Ağustos Zafer Bayramını Hasan Dağı zirvesinde kutladı.

Mersin Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (MEDADİK) üyeleri Büyük Taarruzun 100'ncü yılı anısına ve 30 Ağustos Zafer Bayramını nedeni ile 3 bin 268 metrelik Hasan Dağı’na zirve tırmanışı yaptı. Mersin'den yola çıkan MEDADİK üyesi 30 dağcı araçlarla gittikleri Niğde'nin Ulukışla ilçesindeki lkamp alanında daha sonra gerekli ekipman ve önemlerle eşliğinde zirve yolculuğuna çıktı. Yer yer karla kaplı olan rotadan tırmanan MEDADİK üyesi dağcılar zirveye çıkarak, Türk bayrakları ve kulüp flamaları açtıktan sonra da tırmanışı tamamlayarak Mersin'e geri döndü. 
MEDADİK Başkanı Gülperen Demirçelik, ekibin zirve tırmanışını başarılı bir şekilde tamladığını belirterek, "Büyük Taarruzun 100'ncü yılı anısına kulübümüz MEDADİK'in 30 sporcusu ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Hasan Dağı Zirvesinde kutladık. Gururluyuz" dedi.

 


Etiket: Mersin, dağcı, medadik,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA