Mersin İdman Yurdu, Bolu’da moral depoluyor

Tarih: 8 Ağustos 2022 Pazartesi 13:13

Türkiye Futbol Federasyonu 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. Bolu’da ikinci etap kampına yeni sezon için moral depoluyor.

 


Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu başvurarak, isim değişikliğine giden Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. Bolu kampında yeni sezon için hazırlıklarına başlarken, bir yandan da transfer hareketliliğini sürdüyor.
Teknik direktör Ersin Aka’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş ekibi, 4 transfer daha yapmayı planlıyor. İkinci etap
kampında hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu, hedefleri doğrultusunda yeni sezona iyi başlamak istiyor.
Ersin Aka ve yardımcıları yönetiminde günü çift antrenmanla sürdüren Yeni Mersin İdman Yuru ekibinin, enerjik halleri teknik ekibi mutlu etti.
Bolu kampının tamamlanmasının ardından Yeni Mersin İdman Yurdu, yeni sezonun ilk maçında 3 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Amasyaspor ile kendi sahasında karşılaşacak.


Etiket: Yeni Mersin İdman Yurdu, Spor, Futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA