Kuryeler polisten kaçamadı

Tarih: 26 Temmuz 2022 Salı 11:01

Mersin polisi, 2 uyuşturucusu kuryesini 2 kilo eroinle kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı

Mersin'de polis kentte başka illerden uyuşturucu madde getiren 2 kuryeyi yakalayarak gözaltına alırken, 2 kilo eroine de el koydu.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, başka illerden kentte getirilen uyuşturucunun piyasaya sürüleceği bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, çalışma başlattı.
Yürütülen çalışma kapsamında dağıtımı yapan kuryelerini kimliğini belirleyen ekipler teknik ve fiziki takibe başladı. Takip sırasında motosikletle dağıtıma çıkacak olan uyuşturucu kuryelerini takibe alan ekipler bekleyemeye başladı. Kuryelerin evlerinden çıktığını gören ekipler araçlarla önlerini kesip durdurdu. Kuryeleri gözaltına alan ekipler motosiklet oturağına gizlenen uyuşturucu paketlerini bulunduğu yerden çıkararak kontrol etti. Kontrol sırasın da 2 kilo eroine el konulurken, uyuşturucu kuryeleri H.A. ve S.K. de yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kuryeler sorgulanırken, soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.


Etiket: Mersin, polis, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA