Umut Aydın takımdan ayrılıyor

Tarih: 22 Temmuz 2022 Cuma 11:36

İçel İdman Yurdu yeni sezon hazırlıkların sürdürürken, attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Umut Aydın ile yollar ayrılıyor

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3’üncü Lig 1’inci Grup ekiplerinden İçel İdman Yurdu yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken bir yandan da iç transferde yoluna devam etmek istediği oyuncularla görüşmeler sağlayarak takımda tutmayı hedefliyor.
Mersin ekibinde geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Umut Aydın ile yollar ayrılıyor. Takımdan ayrılmak isteyen golcü oyuncu yönetimle son kez bir araya gelerek ve yönetime taleplerini iletti. Yönetimin ve teknik direktör Ersin Aka’nın kadroda tutmak istediği genç golcünün takımda kalmayı istemediği öğrenildi.
TFF 2’inci Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor’un yakından takip ettiği Umut Aydın’ın da transfere sıcak baktığı ve İçel İdman Yurdu ile anlaşmadığı takdirde İstanbul ekibine imza atacağı gelen bilgiler arasında.


Etiket: İçel İdmanyurdu, Spor, Futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA