Ağaç düşmanları adli kontrol şartı ile serbest

Tarih: 19 Temmuz 2022 Salı 18:19

Mersin’de Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda bulunan ve kök kısmına matkapla 9 delik açılıp, asit benzeri bir sıvı enjekte edilmesiyle ilgili yapılan soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Mersin'de Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda bulunan kauçuk ağacının kök kısmına matkapla 9 delik açılıp, asit benzeri bir sıvı enjekte edilmesiyle ilgili yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Merkez 
Yenişehir ilçesi Adnan Menderes sahilindeki Özgecan Aslan Barış Meydanı’nın simgesi haline gelen yarım asırlık kauçuk ağacı kök noktasından matkapla 9 delik açılarak içerisine sıvı enjekte edilip kurutuldu. Kuruyan ağaç bakılama alınırken olayla ilgili Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerin tek tek incelendi. 29 Haziran günü saat 03.00 sıralarına ağaca zehir enjekte ettiği güvenlik kamerasıyla saptanan kişilerin operasyonla gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanarak ifadeleri alınan 3 kişi daha sonra adliyeye sevk edildi. Mersin Adliyesi'nde ifade veren 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece yurt dışına çıkma yasağı şartı ile adlı kontrol kararı ile serbest kaldı.


Etiket: Mersin, Özgecan Meydanı, Ağaç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA