Furkan Güneş, İçel İdman Yurdu’na veda etti.

Tarih: 26 Haziran 2022 Pazar 13:48

İçel İdman Yurdu’da sezondur top koşturan genç oyuncu Furkan Güneş takımla yollarını ayırdı.

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden İçel İdman Yurdu'nda yeni sezon hazırlıkları sessiz sedasız yürütürken genç oyuncu Furkan Güneş, takımdan ayrıldı. 

TFF 3'üncü Lig’de mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları sessiz sedasız yürütülüyor. 28 Haziran Salı günü saat 19.25'de Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda basın açıklaması düzenleyecek olan kulüpte transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.
Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Kırmızı Lacivertlilerde, ayrılıklar da sürüyor. Son 2 sezondur takımda forma giyen Furkan Güneş, takımdan ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından ayrılığı duyuran 23 yaşındaki genç oyuncu Furkan Güneş, "Mersin (İçel) İdman Yurdu’ndan ayrılmış bulunuyorum. Bana çok şey katan bu güzel kulüp hep kalbimde olacak. Desteğini esirgemeyen Metin Saltık ve Ümit Saltık başkanıma, Sportif Direktör Vedat Çoban ağabeyime tüm yöneticilere ve son olarak Şeytanlar Taraftar Grubuna sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılarla" ifadelerini kullandı.


Etiket: İçel İdman Yurdu, Spor, Futbol, Furkan Güneş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA