Derya Uluğ, hayranlarını coşturdu

Tarih: 24 Haziran 2022 Cuma 15:36

Mersin’in Silifke ilçesinde düzenlenen Uluslararası üzik ve Folklor Festivali’nde sahne alan Derya Uluğ hayranlarını coşturdu.

Mersin'de Silifke Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 49'uncu Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali renkli görüntülerle sürürken, sahne alan sanatçı Derya Uluğ'da hayranlarını coşturdu.
Derya Uluğ,, korseri Anıt Meydanı'nda gerçekleşti. Meydanı dolduran binlerce Derya Uluğ hayranı, sanatçının sahne alması ile adeta kendinden geçti. Derya Uluğ, dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirirken Anıt Meydanı'nı dolduran binlerce Silifkeli de sanatçı eşlik ederek hep bir ağızdan söyledi. 

Ünlü sanatçının seslendirdiği şarkılarla Silifkeliler eğlenirken, sempatik tavırlarıyla gönlünlere taht kuran Derya Uluğ , sahne performansı ile de tam not aldı.
Konser sonunda sahneye gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, performansı nedeni ile Derya Uluğ'a teşekkür ederken, Silifke’nin meşhur bal ve yoğurdunun ikram etmeyi de ihmal etmedi. Kendi elleri ile sanatçıya bal ve yoğurt yediren Başkan Altunok, daha sonra da Silifkespor forması hediye etti. 

 


Etiket: Mersin, Silifke, Festival, Derya Uluğ,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA